Eindelijk klaar! Finally finished!

Na behoorlijk wat uurtjes werken ben ik eindelijk klaar met dit familieportret van ‘de drie musketiers’. Het was een bijzondere ervaring op voor deze lieve familie een kunstwerk te mogen maken. Vooral het meisje was een echte uitdaging! Heb haar wel bijna tien keer opnieuw moeten doen….
Johan en ik hebben dit weekend de familie bezocht en ze zijn gelukkig erg blij met het resultaat.

After hours of working i finally finished this family portrait of ‘the three Musketeers family Jonkers!’ It was a special experience for me to make this art work for this sweet family. Mostly the girl was an adventure: for about ten times over and over again….
Johan and me visited the family this weekend and they are happy with the result… luckily.

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *