Wat is ArtHocKids? In de leuke straat Bergse Dorpsstraat in de mooie wijk Hillegersberg kunnen kinderen in de leeftijd van zes tot en met twaalf jaar kunstlessen komen volgen elke woensdagmiddag en vrijdagmiddag. De lessen worden gegeven door Roebie Starink (eerste graad docent beeldende vorming). Zij heeft jarenlang ervaring in het lesgeven van kunstvakken op verschillende niveau’s.

Kinderen werken bij ArtHocKids met herkenbare thema’s.
Roebie Starink geeft les bij ArtHocKids.

Wat leren kinderen bij ArtHocKids? Ze leren een veelheid aan technieken, materiaalkennis, creativiteit, fantasie, jezelf presenteren en samenwerken. Maar vooral ook het plezier beleven aan het maken van een mooi kunstwerk!

Voor wie: iedereen van zes tot ongeveer twaalf jaar die het leuk vindt om met zijn of haar handen te werken. Kinderen krijgen les in kleine groepjes (maximaal acht per groep).

Wanneer? Vrijdag 15:30 – 17:30 uur (kinderen van 9 tot 12 jaar). En maandag van 15:30 – 17:30 uur (kinderen van 6 tot 8 jaar).

Kosten: De nieuwe serie lessen start in januari. De kosten voor twaalf lessen van twee uur zijn € 210,- Dit is inclusief materiaalgebruik, drankje en een koekje. (€ 17,50 per les). Heeft uw kind interesse dan kan hij of zij een proefles volgen van €7,50. Stuur een e-mail naar: info@roebiestarink.nl als u vragen heeft of uw kind aanmelden. Bellen kan natuurlijk ook! 0614809257. Één les kan worden ingehaald per blok. Betalen in termijnen is mogelijk & later instromen ook.

Waar? Bergse Dorpsstraat 28A Rotterdam-Hillegersberg. Tram 4 stopt voor de deur.

Extra leuke info: De serie lessen worden afgesloten met een expositie van de door de kinderen gemaakte kunst in de week van 25/1/2021. Opening is Info volgt!

Een moeder over ArtHocKids: Bo (10jaar) volgt sinds een aantal weken kunstlessen bij Roebie op de vrijdagmiddag. De groepjes zijn klein en als je als ouder de werkruimte binnenstapt voel je een relaxte sfeer. Voor mijn dochter is creëren een uitlaatklep na een week school. Zelf is ze erg enthousiast over de kwaliteit van de materialen en opdrachten. Ze voelt zich serieus genomen door Roebie die de kinderen meeneemt in de wereld van kunst, de technieken en de materialen. In januari is er een expositie, dat is de kers op de taart. De lessen zijn een echte aanrader voor kinderen die iets meer willen dan alleen knutselen. Dit is écht kunstles! 

ArtHocKids wordt mede mogelijk gemaakt door: Gebiedscommissie Hillegersberg-Schiebroek, Gemeente Rotterdam.
Crowdfunding is succesvol afgerond! Dank aan alle donateurs.
Locatie: Bergse Dorpsstraat 28A
Klik op icoontje
Klik op icoontje

Klik op download om het cv van Roebie Starink te bekijken.

Resultaat van de uilenles: konijnuil gemaakt door Luka.
Gemaakt door Veerle.

Feline is druk in de weer (zelfs thuis) met haar geweven oerknal. (Les 23/9/2020).