In de leuke straat Bergse Dorpsstraat in de mooie wijk Hillegersberg kunnen kinderen in de leeftijd van zes tot en met twaalf jaar kunstlessen komen volgen elke woensdagmiddag en vrijdagmiddag. De lessen worden gegeven door Roebie Starink (eerste graad docent beeldende vorming). Zij heeft jarenlang ervaring in het lesgeven van kunstvakken op verschillende niveau’s.

De thema’s waaruit de kunstlessen zijn opgebouwd gaan van het universum inzoomend vanaf het Heelal (dat ons allen met elkaar verbindt) naar Stad, Huis en het Ik. De thema’s worden een voor een behandeld.  (Dus niet dwars door elkaar).

Wat leren kinderen bij ArtHocKids? Ze leren een veelheid aan technieken, materiaalkennis, creativiteit, fantasie, jezelf presenteren en samenwerken. Maar vooral ook het plezier beleven aan het maken van een mooi kunstwerk!

Voor wie: iedereen van zes tot ongeveer twaalf jaar die het leuk vindt om met zijn of haar handen te werken. Kinderen krijgen les in kleine groepjes (maximaal acht per groep).

Wanneer? Woensdag van 13:30 uur t/m 15:30 uur & 16:00 uur tot 18:00 uur. En vrijdag van 15:15 uur t/m 17:15 uur.

Kosten: De nieuwe serie van dertien lessen start vanaf woensdag 16 september 2020 tot en met 16 december. De kosten voor dertien lessen van twee uur zijn € 225,- Dit is inclusief materiaalgebruik, drankje en een koekje. Heeft uw kind interesse dan kan hij of zij een proefles volgen van €7,50. Stuur een e-mail naar: info@roebiestarink.nl als u vragen heeft of uw kind aanmelden. Bellen kan natuurlijk ook! 0614809257. Één les kan worden ingehaald per blok. Betalen in termijnen is mogelijk & later instromen ook.

Waar? Bergse Dorpsstraat 28A Rotterdam-Hillegersberg. Tram 4 stopt voor de deur.

Extra leuke info: De serie lessen worden afgesloten met een expositie van de door de kinderen gemaakte kunst in de week van 14/12/2020. Opening is 16/12/2020. Info volgt!

ArtHocKids wordt mede mogelijk gemaakt door: Gebiedscommissie Hillegersberg-Schiebroek, Gemeente Rotterdam.
Roebie Starink geeft les bij ArtHocKids.
Instagram: Arthockids


Iets leuks doen in de herfstvakantie? Kom deze mooie herfstpotjes maken bij ArtHocKids!
Kosten: € 10,- voor 1,5 uur (inclusief materiaal & iets lekkers). Max. 8 kinderen per groep, genoeg ruimte voor 1,5 meter afstand houden.
Luka is trots op haar planetenstelsel van klei. (Het gaat een armbandje worden) Les 30/09/2020
Feline is druk in de weer (zelfs thuis) met haar geweven oerknal. (Les 23/9/2020).